Mid-terms uka er over

Idag er det lørdag, og igår hadde jeg mid-term nr 2 og 3 av 4.

Da jeg møtte opp på skolen på tirsdag for å ta den første mid-termen i international marketing, kom aldri noen lærer for å gi oss prøven. Vi ventet i 40 minutter, og da kom lærerens assistent, eller TA (teachers assistant) inn og hvisket noe på koreansk til en av de koreanske studentene. Hun bare gikk igjen, men vi fikk oversatt fra den koreanske studenten at TA hadde driti seg ut og at vi fikk prøven utsatt til neste tirsdag. Det er nå 3 dager til. 

Litt snurt på grunn av det, for hadde jeg visst at prøven ikke kom før en uke senere hadde jeg jo øvd på den mid-termen jeg skulle ha på torsdagen! 

Den gikk jo ad undas. Ikke fordi jeg ikke øvde nok, men fordi jeg ikke skjønner BÆRET av innholdet i faget. Hver forelesning står læreren og leser fra en ppt med mellom 60 og 70 slides, og engelsken er såpass dårlig at når jeg spør om ting forstår jeg ikke hva hun svarer. En gang prøvde jeg å spørre sikkert ti ganger, og omformulerte spørsmålet mitt for at hun skulle svare litt annerledes, men jeg skjønte seriøst ikke bæret. Endte med at jeg sendte en mail og fikk svaret skriftlig. 

Så igår hadde jeg mid-term i koreansk muntlig og skriftlig og principles of marketing. De gikk helt greit, og er ikke redd for at jeg har fått F i noen av dem. Verre er det med det andre faget, IT service architecture, der jeg ikke skjønner bæret.

Idag skal jeg bare slappe av, og så får vi se om det blir no øving i mårra... Har en presentasjon jeg skal fremføre i IT service architecture fordi jeg ikke fikk til java hjemmeleksa, så da blir det å fremføre en presentasjon for hele klassen på engelsk om "big data" som ikke engang er en del av pensum. yay.

MILDT sagt drittlei den skolen her, men liker jo å være i korea :-/

Ingen katter

Heisann! Legg igjen en kattepus :3

free counters

Kategorier

Gamle greier

hits